Za vikend timske igre na strelištu u Malči i obilazak Babinog zuba

Izvor: JužneVesti.com, 20.Sep.2023, 11:05

Za vikend timske igre na strelištu u Malči i obilazak Babinog zuba

Ljubitelji prirode predstojećeg vikenda mogu da provedu dan u Malči i da se oprobaju u takmičenjima s oružjem i timskim igrama, ali i da obiđu Babin zub i vodopad Bigar, u akcijama koje organizuje Savez za rekreativni sport Niša.

“Rekreativni dan” održaće se u subotu, 23. septembra, sa početkom od 10:30, na Multifunkcionalnom terenu “Malča” - “Safari klub”, gde je za sve koji se prijave organizovano takmičenje u više disciplina - dve discipline sa oružjem >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i nekoliko timskih igara.

Svi zainteresovani mogu da se prijave na telefon 060/35-99-888, kod Jelene, do petka 22. septembra, i naprave svoju petočlanu ekipu. Kotizacija po osobi iznosi 500 dinara, odnosno po ekipi 2.000 dinara. Čim se završi potvrda počinje takmičenje, nadmetanje, zabava, a na kraju takmičenja biće dodela medalja za prve tri najbolje ekipe - najavljuju organizatori.

"Svi u prirodu" - na Babin zub i Bigar; foto: S. V. Narednog dana, u nedelju, 24. septembra, u akciji “Svi u prirodu” Nišlije imaju priliku da provedu sportsko-rekreativni dan na Babinom zubu i obiđu vodopad Bigar. Polazak je organizovan sa autobuskog stajališta kod glavnog ulaza u Tvrđavu, u 7 sati.

Mesto se, po regresiranoj ceni od 1.000 dinara može rezervisati u poslovnici “TRANS D“, na Bulevaru 12. februar 35, preko puta pomoćne autobuske stanice, radnim danima od 7 do 16 sati i subotom od 7 do 12 sati - navode organizatori.

Iz Saveza za rekreativni sport napominju da je svaki učesnik je osiguran, a uz vođu puta i rekreatora obezbeđen je i lekar.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.