Izvor: RTV 5, 21.Jun.2012, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za sada bez cisterni u centru grada (video)

Bez vode, kape i šešira, i bez preke potrebe, nikako van. To je savet koji se ovih dana može čuti svuda. Međutim, centar Niša, oko podneva, pun ljudi. Većina njih, ima preku potrebu da izađe napolje. Moraju, zbog posla. Kažu da koriste svaki mogući način da se rashlade.
Sve javne gradske česme su u funkciji, tako bar kažu u JKP Naisus. Kažu da u ovom treenutku nema potrebe za postavljanjem cisterni sa vodom po gradu, ali da su, ukoliko kao i prošle godine Sektor za vanredne >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV 5 << situacije to bude tražio, spremni za tropske vrućine.

Temperatura na asfaltu u centru Niša, nešto nakon podneva, prelazila je 40 podeok, a meteorolozi kažu da nas tokom cele naredne nedelje očekuju tropske temperature.

Nastavak na RTV 5...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV 5. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV 5. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.