Za mlade muzičare - krajem maja polaganje i upis u prvi razred niške Muzičke škole

Izvor: JužneVesti.com, 13.Maj.2023, 15:20

Za mlade muzičare - krajem maja polaganje i upis u prvi razred niške Muzičke škole

Svi zainteresovani roditelji koji žele da njihova deca nauče da sviraju neki instrument, mogu ih upisati u prvi razred Osnovne Muzičke škole u Nišu. Prijava je do 25. maja, a prijemni ispit dva dana kasnije po rasporedu koji će biti poznat nakon završene prijave.

Školovanje je, kako kažu u toj obrazovnoj ustanovi, potpuno besplatno.

Ako Vam dete voli muziku, voli da pleše, vedrog je karaktera i voli da se druži, Muzička škola je pravo mesto za Vaše dete. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Veliki izbor instrumenata, mnogo nastavnika i profesora Vas očekuju na Prijemnom ispitu za prvi razred Osnovne muzičke škole - kažu u školi.

Mladi muzičari koji upišu školu muzike moći će da se opredele za harmoniku, klavir, gitaru, saksofon, violinu, violončelo, kontrabas, solo pevanje, flautu, obou, fagot, klarinet, trubu, hornu ili trombon, koji mogu da postanu i budući "najbolji prijatelj" deteta.

Od dokumentacije potrebna je prijava koja se možete preuzeti na sajtu škole ili se može dobiti u školi u Prvomajskoj ulici, kao i kopija izvoda iz matične knjige rođenih.

Redosled i raspored polaganja biće objavljeni 26. maja na oglasnoj tabli na ulazu u Muzičku školu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.