Za dvadesetak dana asfalt u Proleterskoj (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 21.Nov.2013, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za dvadesetak dana asfalt u Proleterskoj (VIDEO)

Za dvadesetak dana, ukoliko vreme posluži, stanovnici Proleterske ulice u niškom naselju Medoševac konačno će dobiti asfaltiran put. Radnici “Niskogradnje” uveliko rade, a u to su se uverili i predsednik opštine Crveni krst Darko Bulatović, i izvršni direktor Direkcije za izgradnju grada Branislav Jovanović. Proleterska će biti asfaltirana celom dužinom, a meštani su, kažu, ovako nešto čekali godinama.

Mašine i bageri izmamili su jutros stanovnike Proleterske ulice iz kuća. Buka i prašina nikako ne smetaju, jer , kažu, konačno su dočekali taj dan – asfaltiranje puta.
Za asfaltiranje ulice potrebno je oko dvadesetak dana, kažu radnici „Niskogradnje“, podrazumeva se, ako posluži vreme.
- Proleterska je samo jedna od ulica sa ovakvim problemima, a opština Crveni krst pomaže koliko god u ovom trenutku može – kaže predsednik Darko Bulatović.
Radovi u Proleterskoj koštaju oko šest miliona dinara, a novac je izdvojen iz Programa periodičnog održavanja. Osim opštine pomogle su i Srbijavode, i u ovom momentu je oko 80% komunalnih i infrastrukturnih problema – rešeno.
Proleterska ulica, prema projektu, biće asfaltirana u dužini od 300, i u širini od 5,5 metara.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Asfaltiranje Proleterske ulice u Medoševcu

Izvor: JužneVesti.com, 22.Nov.2013, 10:29

Za 20-ak dana, prema rečima nadležnih, Proleterska ulica trebalo bi da bude asfaltirana i meštani ovog dela niškog naselja Medoševac neće više gaziti blato.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.