Za domaćine kvartova JKP Mediana kupuje 32 električna bicikla vredna 2,5 miliona dinara

Izvor: JužneVesti.com, 18.Mar.2024, 10:30

Za domaćine kvartova JKP "Mediana" kupuje 32 električna bicikla vredna 2,5 miliona dinara

Za domaćine kvartova u Nišu, inače zaposlene u JKP Mediana, kojima je zadatak da brinu o higijeni, zelenilu i mobilijarima u gradu, ovo javno preduzeće kupiće 32 električna bicikla. Procenjena vrednost ove javne nabavke je 2,5 miliona dinara.
Kako je nedavno izjavio direktor JKP Mediana Ivan Mihajlović, domaćini kvartova su već raspoređeni na svoje pozicije i prijavljuju probleme.
Mi smo već krenuli sa funkcionisanjem po principu kvartova. Domaćini kvartova su već raspoređeni na svoje pozicije. Krenulo je međublokovsko uređenje na teritoriji čitavog grada. U narednom periodu biće i malo većih akcija za pojedine delove grada gde smo uočili da postoje neke anomalije po pitanju komunalnog...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.