Za Frajle u Nišu traži se karta više

Izvor: NisCafe.com, 13.Mar.2024, 12:31

Za Frajle u Nišu traži se karta više

Dodatnih 40 VIP GOLD STAGE karata za koncert u Nišu 21.marta!
Posle rasprodatog koncerta u Beogradu 8.marta, zbog velikog interesovanja za koncert benda „The Frajle“ u Nišu, puštene su u prodaju VIP GOLD STAGE ulaznice koje su ograničene na 40 komada!
– Želimo svima koji žele da dodju da izadjemo u susret, jer Frajle dugo nisu pevale u Nišu i ovih dodatnih 40 VIP GOLD STAGE karata je već u prodaji, tako da pozivamo publiku da bude brza jer je ceo koncert u Nišu >> Pročitaj celu vest na sajtu NisCafe.com << rasprodat u rekordnom roku! – rekli su nam iz PR tima Frajli.
Pozicija publike sa VIP GOLD STAGE kartama je na samoj bini bočno u odnosu na bend u neposrednoj blizini izvođača, a cena ovih ulaznica je 2.000 rsd! 
“The Frajle”su novi album objavile 1.marta koji promovišu u sklopu ex YU regionalne turneje „Moje duše duša”. 

Koncert u Nišu će biti održan u četvrtak, 21.marta u velikoj sali Doma Vojske u 20h, a šarmantne Novosađanke nastupiće u pratnji kompletnog pratećeg sastava sačinjenog od vrhunskuh muzičara.
Ulaznice za koncert grupe “The Frajle” u Nišu mogu se kupiti na sledećim prodajnim mestima Tickets.rs u Nišu: Knjižara Indigo (Obrenovićeva 39), Knjižare Delfi (Obrenovićeva 3 i TC Delta Planet – Bulevar Nemanjića 11), Knjižare Hijeroglif (Vožda Karađorđa 84a, Trg Kralja Milana 23 i Trg Pavla Stojkovića 7), Big Star Travel (Cara Dušana 84 a) i OMV pumpe (Dimitrija Tucovića bb i Bulevar 12. februara bb). Ulaznice se mogu kupiti i online putem linka

The post Za Frajle u Nišu traži se karta više first appeared on NisCafe.

Nastavak na NisCafe.com...






Povezane vesti

Dodatnih 40 karata za mesto na bini za koncert "Frajli" u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 13.Mar.2024

Kako su rasprodate sve ulaznice za koncert Frajli u niškom Domu Vojske, koji je zakazan za 21. mart, organizatori su rešili da puste u prodaju posebne karte za VIP gold stage, odnosno prostor na samoj bini. Taj broj ulaznica je ograničen na 40 komada...Organizatori kažu da je interesovanje za koncert...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NisCafe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NisCafe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.