Za “Dane višnje” u Merošini oko 14.500 evra, nastupaju “Leksington bend” i grupa “Konstantin”

Izvor: JužneVesti.com, 17.Maj.2023, 16:22

Za “Dane višnje” u Merošini oko 14.500 evra, nastupaju “Leksington bend” i grupa “Konstantin”

Manifestacija “Dani višnje” biće održana na Oblačinskom jezeru u Merošini 27. i 28. maja. Nastupiće Leksington bend i vokalna grupa Konstantin iz Niša. Za to, kao i za folklorne nastupe, igre za decu, predstavu, degustaciju, kulinarska i sportska takmičenja, biće izdvojeno oko 14.500 evra.

Manifestacija će biti održana na Oblačinskom jezeru; ilustracija; foto: JV / Tamara RadovanovićNa tenderu za organizaciju izabrana je firma osnovana ove godine - >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << JOV iz Niša, čija vlasnica Violeta Jović potvrđuje da će nastupiti Leksington bend i Konstantin. Pojašnjava da su njihovi nastupi uračunati u cenu od 1,7 miliona dinara, kao i ostali događaji na manifestaciji.

Tender je sprovela Narodna biblioteka u Merošini, kao pregovarački postupak bez objavljivanja javnog poziva, uz obrazloženje da je cilj nabavke kupovina jedinstvenog umetničkog dela ili izvođenja.

Samo određeni privredni subjekt može da isporuči dobra, pruži usluge ili izvede radove - cilj nabavke je stvaranje ili kupovina jedinstvenog umetničkog dela ili umetničkog izvođenja. Na tržištu postoji samo jedan ponuđač (Agencija JOV sa sedištem u Nišu), koji je u mogućnosti da izvrši predmetnu uslugu iz razloga povezanih sa zaštitom isključivih prava - piše u Odluci o dodeli ugovora.Nastupa "Leksington bend"; ilustracija; foto: JV / Nikola Đukić

Ideja je da se, kao i ranijih godina, promoviše višnja “oblačinka”. Manifestacija je prethodnih godina bila otkazivana, a jedan od razloga bio je nezadovoljstvo otkupnom cenom.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.