Za 9 dana 207 niških studenata se vakcinisalo, zbog slabog interesovanja punktovi sada na dva fakulteta

Izvor: JužneVesti.com, 13.Okt.2021, 16:24

Za 9 dana 207 niških studenata se vakcinisalo, zbog slabog interesovanja punktovi sada na dva fakulteta

Od ove nedelje ekipe niškog Doma zdravlja ne dežuraju na svim fakultetima u Nišu, već samo na Medicinskom i Elektronskom, jer, kako navode, studenti nisu pokazali veliko interesovanje da se vakcinišu. Za devet dana koliko traje akcija, kažu iz Doma zdravlja, vakcinu je primilo 207 studenata.

Na početku akademske godine niške akademce su na fakultetima dočekale i ekipe niškog Doma zdravlja, kako bi im još jednom ukazali na važnost vakcinacije.

Vakcinalni timovi >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Doma zdravlja Niš nastavljaju sa vakcinacijom studenata na Medicinskom i Elektronskom fakltetu na kojima je iskazano najveće interesovanje. Vakcinacija se obavlja svakog radnog dana u periodu od 8 do 14 časova na vakcinalnim punkovima navedenih fakulteta - navode na sajtu Doma zdravlja.

Dodaju da se ostali fakulteti mogu priključiti akciji, ukoliko se studenti zainteresuju za vakcinaciju. Od početka vakcinacije u Srbiji protiv kovida, Dom zdravlja Niš je ukupno vakcinisao 4.252 studenta.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.