Za 5 takmičara 10 medalja u brazilskoj džiju-džici

Izvor: JužneVesti.com, 20.Apr.2015, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za 5 takmičara 10 medalja u brazilskoj džiju-džici

Petorica takmičara kluba Lutador Zenit iz Niša osvojili su po dve medalje u disciplinama sa i bez kimona na prvom Srpskom saveznom takmičenju u greplingu u Bačkoj Topoli.

Niški klub predstavljalo je 5 boraca koji su osvojili 5 zlatnih medalja, 2 srebrne i 3 bronzane.

U naprednoj kategoriji trener Dimitrije Antić osvojio je zlatnu medalju u disciplini sa kimonom i bronzanu u disciplini bez kimona u kategoriji do 73 kg, dok je Tadija Mitić uzeo zlato (bez kimona) >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i bronzu (sa kimonom) u kategoriji do 85 kg.

U početnoj kategoriji Đorđe Petrović je osvojio dve zlatne medalje (do 63 kg), dok je Marko Petković osvojio zlatnu (sa kimonom) i bronzanu (bez kimona) u kategoriji do 85 kg.

U istoj kategoriji Mihajlo Ilić je osvojio srebrne medalje u obe discipline.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.