Za 40 miliona dinara pirotski Komunalac kupuje tri vozila

Izvor: JužneVesti.com, 29.Feb.2024, 12:17

Za 40 miliona dinara pirotski "Komunalac" kupuje tri vozila

Pirotsko Javno komunalno preduzeće Komunalac "osvežiće" vozni park, pa će tako za kupovinu kamiona za odvoženja smeća, kamiona dizalice sa podiznom platformom i auto-cisterne potrošiti skoro 40 miliona dinara. Na odvojenim javnim nabavkama bio je samo po jedan ponuđač.

Tenderi su završeni i objavljene su odluke o dodeli ugovora, a prema njima, najskuplja je auto-cisterna koja će koštati oko 15,7 miliona dinara.

Posao su dobile dve firme koje su dale >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << zajedničku ponudu - niški Auto M.G. Commerce će obezbediti osnovno vozlilo i u pitanju je kamion "iveco", dok će Resor iz Gadžinog Hana biti zadužen za obezbeđivanje, montažu i atestiranje nadogradnje same cisterne.

Iste firme su dobile i posao nabavke auto-smećara koji će koštati oko 11,4 miliona dinara, gde će takođe niška firma obezbediti kamion "iveco", dok će firma iz Gadžinog Hana raditi nadogradnju.

Auto M.G. Commerce će obezbediti istu šasiju "iveco" i za treće vozilo, dok će beogradska firma Tehnika hidraulike ugraditi i atestirati hidrauličnu dizalicu sa platformom za rad na visini.

To vozilo će pirotski Komunalac platiti oko 12,6 miliona dinara.

Prema podacima iz javne nabavke, sva 3 vozila moraju biti nova i nekorišćena i da minimalno budu proizvedena u 2023. godini.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.