Za 4 godine šesti direktor - Nišlija novi v. d. u belopalanačkom Komnisu

Izvor: JužneVesti.com, 12.Maj.2023, 13:44

Za 4 godine šesti direktor - Nišlija novi v. d. u belopalanačkom "Komnisu"

Iako je pre mesec dana Nišliji Dušanu Ignjatoviću počeo drugi šestomesečni mandat na mestu vršioca dužnosti direktora Komunalnog preduzeća Komnis u Beloj Palanci, na poslednjoj sednici lokalne Skupštine on je razrešen dužnosti i na njegovo mesto je postavljen Dejan Petrović, takođe iz Niša.

Ignajtović je peti direktor od 2019. godine na čelu tog javnog preduzeća iz Bele Palanke koje se godinama nalazi u problemima pa će tako novi direktor, takođe u v. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << d. statusu na 6 meseci, biti čak šesti direktor za četiri godine.

Na 26. sednici SO Bela Palanka vršilac dužnosti direktora JKP Komnis Dušan Ignjatović razrešen je dužnosti, a za novog v. d. direktora belopalanačkog komunalnog preduzeća na period od 6 meseci postavljen je Dejan Petrović - saopštili su iz lokalne samouprave.

Nije obrazloženo zbog čega je dosadašnji v. d. direktora smenjen, iako mu je novi mandat počeo 5. aprila, a nema ni informacija o njegovom nasledniku, osim da je po struci diplomirani pravnik iz Niša.

Podsetimo, direktori Komnisa u v. d. statusu su od oktobra 2019. godine, kada je, umesto dugogodišnjeg direktora Miloša Veljkovića, došao tadašnji, ali i nakon izbora 2020. godine i sadašnji zamenik predsednika Opštine Miroslav Marinković.

Njega je ubrzo zamenio Miloš Pavlović koji se zadržao na toj funkciji nešto manje od dve godine, tokom kojih je sve vreme bio u v. d. statusu, a njega je jula 2022. godine zamenio Marko Despotović.

On se na toj funkciji zadržao manje od tri meseca i na njegovo mesto došao je Nišlija Dušan Ignjatović.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.