ŽELEZNIČAR OBEZBEDIO PLASMAN U PLEJ-OF

Izvor: NTV.rs, 01.Mar.2020, 00:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŽELEZNIČAR OBEZBEDIO PLASMAN U PLEJ-OF

Rukometaši Železničara savladali su u 19. kolu ARKUS lige ekipu Rudara rezultatom 34:29 (17:13).
Rudar je samo u četvrtom minutu vodio (2:1). Niški tim je nakon toga poveo, a onda i polako počeo da uvećava prednost, najrasploženiji  u niškom timu  bili su Milovanović i Spasić, sa druge strane goste su u igri držali Panić i Nedeljković.  Imali su izabranici Dragana Ajdačića rezultatski priključak do 23. minuta (12:10), a onda su domaći sa dva gola Milovanović i jednim Anđelkovića >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << otišli na +5 (15:10). Do odlaska na odmor gosti su samo uspeli da ublaže zaostatak.
Pitanje pobednika ni u jednom trenutku nije dovedeno u pitanje. U nastavku meča Milovanović i Spasić nastavili su u istom ritmu, a priduružili su im se Jevtić i novajlija Anđelković, dok je dobar na golu bio Kocić. Kod Kostolčana je neprikosnoven bio Nenad Nedeljković.
Železničar su do pobede predvodili Spasić sa 11 i Milovanović sa osam golova. U ekipi Rudara nezaustavljiv je bio Nedeljković sa 13. pogodaka.
Nakon ove pobede Železničar je i matematički obezbedio plasman u plej-of. U narednom kolu niški tim gostuje Obliću, a onda je na programu derbi sa Dinamom u Nišu.

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.