ZA INVALIDE RADA LEKARI NA PRAGU

Izvor: NTV.rs, 03.Feb.2020, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA INVALIDE RADA LEKARI NA PRAGU

Pružanje zdravstvene zaštite invalidima rada od sada je moguće i na kućnom pragu. Lekari niškog Zavoda za zdravstvenu zaštitu radnika u naredenih 12 meseci obavljaće sve neophodne analize i kontrole na terenu, kako u gradu tako i na selima. Prvi pregledi obavljeni su u Trupalu. Projekat je pokrenuo grad Niš sa niškom Medicinom rada i partnerima Udruženjem invalida rada i Životna snaga, koji su obezbedili bazu podataka.
Stanje invalida rada nakon odlaska u penzuju treba da bude sagledano, >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << kontinuirano praćeno i upoređeno sa neposrednim stanjem u trenutku penzionisanja. Jedino na taj način moguće je doći do preciznih podataka kažu lekari niške Medicine rada. Mnogi invalidi rada nemaju naviku redovne zdravstveno kontrole a sada im to omogućava projekat grada Niša gde lekari dolaze na kućni prag. Prva adresa bilo je selo Trupale gde se pregledalo desetak građana.
https://www.youtube.com/watch?wmode=transparent“ width=“WIDTH“ height=“HEIGHT“ >

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.