“Wizz Air” iz Niša leti i u zimskom periodu

Izvor: JužneVesti.com, 20.Apr.2015, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Wizz Air” iz Niša leti i u zimskom periodu

Iako je prvobitno bilo najavljeno da će avioni “Wizz Air”-a iz Niša do Malmea i Bazela leteti samo u letnjoj sezoni, menadžment mađarskog avio-prevoznika odlučio je da iz najvećeg grada juga Srbije saobraća i zimi.

Kako piše portal Fly from Niš, letovi ka pomenutim evropskim gradovima iz Niša nastaviće se od 26. oktobra.

Putnici iz Niša će moći avionima “Wizz Air”-a da lete do Evrope sa jednom malom izmenom - umesto tri, avioni će iz Niša >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << leteti dva puta do Malmea. Broj letova ka Bazelu ostaće nepromenjen.

Do Malmea će avioni saobraćati utorkom i subotom, a do Bazela ponedeljkom i petkom.

Zimski red letenja važi od 26. oktobra do 15. marta 2016. godine.

Podsetimo, prvi avioni mađarskog avio-prevoznika sa niškog Aerodroma trebalo bi da polete 25. juna, i to do Malmea. Četiri dana kasnije prepoznatljivi avioni “WIzz Air”-a iz Niša će se uputiti ka Bazelu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Wizz Air objavio zimski red letenja sa niškog aerodroma

Izvor: juGmedia, 20.Apr.2015

NIŠ – Wizz air zvanično je od petka 17.aprila na svom sajtu omogućila kupovinu avio karata za zimski red letenja za linije na relaciji Niš – Bazel i Niš – Malme...Letovi u zimskoj sezoni obavljaće se dva puta nedeljno na realaciji Niš – Bazel i to ponedeljkom i petkom i dva puta nedeljno...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.