Vučićeva poseta preusmerava autobuse, zatvara se Ulica Dimitrija Tucovića

Izvor: JužneVesti.com, 25.Apr.2018, 07:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučićeva poseta preusmerava autobuse, zatvara se Ulica Dimitrija Tucovića

Zbog dolaska predsednika Srbije Aleksandra Vučića na otvaranje niškog pogona fabrike Leoni, kako kažu u Direkciji za javni prevoz, biće skraćene i preusmerene gradska autobuska linija 10 na relaciji Ćele Kula - naselje “9. maj” i nekoliko prigradskih linija.

U Direkciji kažu da će deo Ulice Dimitrija Tucovića kod Leonija i niškog Kazneno-popravnog zavoda biti zatvoren, pa će linija 10 saobraćati samo do “Metroa”, a ne i do naselja “9. maj” >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << kao do sada.

Građani iz ovog dela Niša, preporučuju iz Direkcije, mogu da koriste prigradske linije 26, 33, 36 i 36L koje će Ulicom Dimitrija Tucovića ići do kružnog toka sa Ulicom Petra Aranđelovića, a onda tom i Ulicom Bubanjski heroji, zatim Bubanj selom, Donjim Međurovom i Čokotom do naselja “9. maj”.

Ovaj režim saobraćaja važiće od 9 do 14 sati, koliko će i ulica biti zatvorena.

Ulica Dimitrija Tucovića vodi i do okolnih niških sela, ali i do izlaska na auto-put i magistralni put ka Prokuplju. Vozači koji bi da koriste ovu trasu u pomenutom vremenu, trebalo bi da razmisle o alternativnim pravcima.

Podsetimo, Vučić dolazi u Niš kako bi otvorio fabriku Leoni, ali i kako bi Nišlijama objasnio zašto je dobro da Država postane vlasnik Aerodorma “Konstantin Veliki”.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Na hiljade ljudi čeka dolazak Vučića u Niš

Izvor: juGmedia, 25.Apr.2018

Predsednika Srbije Aleksandra Vučića dočekaće danas u Nišu, ispred novog pogona fabrike Leoni, nekoliko hiljada ljudi, koji u kolonama pristižu sa svih strana, javlja dopisnik Jugmedie...Ulica Dimitrija Tucovića, koja vodi pred fabrike Leonija, zatvorena je od jutros i tu se propuštaju samo autobusi...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.