Vučića podržala grupa profesora Univerziteta u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 26.Mar.2017, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučića podržala grupa profesora Univerziteta u Nišu

Na spisku od 650 ljudi koji su potpisom proglasa "Za bolju Srbiju" podržali predsedničku kandidaturu Aleksandra Vučića našla su se i imena rektora niškog Univerziteta Dragana Antića, akademika Miroslava Mitkovića, dekana Medicinskog i Građevinskog fakulteta Dobrile Stanković Đorđević i Branka Božića, ali i desetak profesora, uglavnom medicine.

Ovaj "oglas" objavljen na prve dve strane današnje Politike, potpisali su mnogi profesori univerziteta, sportisti, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << umetnici i nekoliko akademika.

Zato što je Aleksandar Vučić garant pristojne i uređene Srbije - piše između ostalog u oglasu.

Iako su u oglasu navedena samo imena i prezimena, pa na osnovu toga nije moguće sa sigurnošću utvrditi o kome je tačno reč, u beogradskim medijima su se pojavile i informacije o pojedinim potpisnicima.

Među imenima sa spiska su imena mnogih trenutnih funkcionera i istaknutih članova SNS i SPS iz Niša, poput Marine Deljanin Ilić direktorke Instituta "Niška banja", direktora Doma zdravlja Milorada Jerkana, direktora Kliničkog centra Zorana Radovanovića, doskorašnjih dekana Medicinskog i Filozofskog fakulteta Stevana Ilića i Gorana Maksimovića, lidera niškog SPS Žarka Rankovića i Mileta Ilića, lekara Miška Živića, Dragana Miloševića, Branislava Tiodorovića, Zorana Miloševića, Aleksandra Nagornog, kao i Radana Ilića i Nebojše Ranđelovića.

Među potpisnicima je i profesorka Ekonomskog fakulteta Evica Petrović, koja je aktuelni član Odbora Agencije za borbu protiv korupcije, tela koje upravlja ovom veoma važnom nezavisnom institucijom.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.