Vredna donacija Gerontološkom centru u Nišu

Izvor: NiskeVesti.rs, 09.Feb.2016, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vredna donacija Gerontološkom centru u Nišu

Zahvaljujući JKP Parking servis Gerontološki centar bogatiji za projektor i projekciono platno. Ovu donaciju niško preduzeće uručilo je Centru koje se brine o našim najstarijim sugrađanima u okviru svojih društveno-odgovornih aktivnosti.

Donaciju je Gerontološkom centru u Nišu uručio direktor Parking servisa Marko Janković.
“Parking servis nastavlja sa svojom višegodišnjom praksom socijalno-odgovornih aktivnosti. Iako smo morali da u 2016. godini opredelimo skromna >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << sredstva za ove namene, trudićemo se da pomognemo što većem broju ustanova doniranjem potrebne opreme“, rekao je doc. dr Marko Janković, direktor JKP „Parking servis“-Niš.

Ovu oprema korisnići Centra koristiće  u okviru radnih terapija.
„Zahvaljujemo se na razumevanju i pomoći i nadamo se da će sličnih aktivnosti biti i ubuduće. Inače, donirana oprema će biti korišćena u okviru radnih terapija korisnika ustanove i za opremanje sale za projekcije u Gerontološkom centru“, izjavio je Aleksandar Milošević, v.d. direktora Gernotološkog centra u Nišu.
Ovom prilikom je upriličen i skromni kulturno-umetnički program, kojem su prisustvovali direktori i korisnici ustanove.

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Povezane vesti

Donacija Parking servisa Gerontološkom centru u Nišu

Izvor: juGmedia, 09.Feb.2016

NIŠ – U okviru društveno-odgovornih aktivnosti direktor Parking servisa u Nišu je, u ime preduzeća, donirao opremu, projektor i projekciono platno Gerontološkom centru u Nišu...“Parking servis nastavlja sa svojom višegodišnjom praksom socijalno-odgovornih aktivnosti. Iako smo morali da u...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.