Vožnja Cvetnim fijakerom sreće  za decu obolelu od raka

Izvor: RadioCity.rs, 23.Sep.2020, 19:16

Vožnja Cvetnim fijakerom sreće za decu obolelu od raka

U okviru manifestacije Dani Tvrđave, do sada je Cvetnim fijakerom sreće prikupljeno oko 25.000 dinara, a kako kažu iz Turstičke organizacije Niš, akcija se nastavlja do 3.oktobra.
Svi zainteresovani će moći da svakog petka i subote u periodu između 18 i 21 časova, vožnjom na fijakeru sreće nekom doprinesu više.
,, U Srbiji svakoga dana jedno dete oboli od raka i njihove borbe za život nisu stale. Mi znamo da su oni borci i da neće odustati, ali je jako važno da mi >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << ne odustanemo jer je podrška društva važna koliko i samo lečenje", istakla je Maja Tomić iz Nurdora.
 

Donatorska kutija je postavljena u prostorijama Turističko informativnog centra u Tvrđavi, za sve posetioce koji žele da podrže svakodnevnu borbu za poboljšanje kvaliteta uslova života i lečenja dece od malignih bolesti.
,,Zahvaljujemo se Turističkoj organizaciji grada Niša, na lepoj ideji  i akciji. Podrška koju imamo u Nišu ne jenjava ni u ovim teškim vremenima i lepo je znati da imamo prijatelja na koje možemo uvek da se oslonimo", kazala je Tomić.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.