Vozili sa preko 2 promila alkohola i pod dejstvom marihuane u Nišu i okolini

Izvor: JužneVesti.com, 26.Feb.2024, 17:58

Vozili sa preko 2 promila alkohola i pod dejstvom marihuane u Nišu i okolini

Protiv tri vozača koja su u Nišu i okolini vozila sa po preko 2 promila alkohola u organizmu biće podnete prekršajne prijave, kao i protiv vozača koji je u Merošini vozio pod dejstvom marihuane, navode iz policije. Za vikend su isključili iz saobraćaja ukupno 41 vozača.

Patrola je tokom vikenda u Nišu zadržala 35-godišnjeg vozača “mercedesa”, koji je vozio sa 2,08 promila alkohola, potom 34-godišnjaka koji je upravljao “fijatom” pod dejstvom 2,17 promila, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i 63-godišnjaka za volanom “fijata” u Svrljigu, koji je u organizmu imao 2,07 promila alkohola.

Protiv njih će biti podnete prekršajne prijave zbog nasilničke vožnje.

U Merošini je zadržan vozač “tojote”, koji je bio pozitivan na marihuanu, pa će i protiv njega biti podneta prekršajna prijava.

Iz Policijske uprave u Nišu kažu da su tokom vikenda ukupno iz saobraćaja isključili 40 vozača pod dejstvom alkohola i otkrili 455 prekršaja.

Apeluju na vozače da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola i da poštuju saobraćajne propise.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.