Vozaču kombija iz udesa u Popovcu produžen pritvor, na saslušanju se branio ćutanjem

Izvor: JužneVesti.com, 14.Maj.2021, 15:05

Vozaču kombija iz udesa u Popovcu produžen pritvor, na saslušanju se branio ćutanjem

48-godišnji S.J, koji je osumnjičen da je pre 2 dana kombijem usmrtio dete u selu Popovac kraj Niša, na saslušanju se branio ćutanjem i određen mu je pritvor do 30 dana, kažu u Osnovnom tužilaštvu u Nišu.

Vozaču kombija, koji je uhapšen ubrzo nakon što se desila nesreća u kojoj je stradalo dete, bio je najpre određen 48-časovni pritvor, a on će, kako su na saslušanju iz tužilaštva odredili, iza rešetaka ostati još do 30 dana.

Saslušan, branuo se >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ćutanjem, predložen pritvor zbog uticaja na svedoke, određen pritvor do 30 dana - kratko kažu iz Osnovnog tužilaštva u Nišu.

Podsetimo, osumnjičenom S. J. na teret se stavlja da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, rekli su ranije u policiji, zbog sumnje da je vozeći kamion udario 4-godišnje dete u selu Popovac, koje je na licu mesta stradalo.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.