Izvor: JužneVesti.com, 24.Jul.2023, 13:16

Vozač mopeda povređen na niškom Bulevaru 12. februar

Za sada nije poznato koliko je povređen vozač mopeda, koji se na niškom Bulevaru 12. februar sudario sa "tojotom", kako su rekli u policiji, a odvezen je u Urgentni centar.

Saobraćajka je policiji prijavljena oko 9:30 na Bulevaru 12. februar u blizini nekadašnjeg "Tempa", a kažu da je vozač mopeda povređen i prevezen u UKC Niš.

Dobili smo prijavu da je došlo do saobraćajne nezgode između teretnog vozila marke "tojota" beogradskih registarskih oznaka i mopeda >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << marke "mineli" niških registarskih oznaka na Bulevaru 12. februar - navode iz policije.

Iz Hitne pomoći su potvrdili da su prevezli povređenog do Urgentnog centra, ali da nemaju informacija o stepenu povreda, pa te informacije očekujemo iz UKC Niš.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.