Voz udario mladića  koji je ležao kraj šina

Izvor: Blic, 20.Sep.2010, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voz udario mladića koji je ležao kraj šina

Negotin - Nikola Š. (22) iz Negotina teško je povređen na pruzi Negotin - Prahovo juče oko osam sati izjutra kada je na njega naleteo šinobus koji je saobraćao iz pravca Negotina ka Prahovu.

Sa smrskanom desnom šakom, otvorenim prelomom desne natkolenice i razderotinama na glavi, mladić je, u svesnom stanju, nakon pružanja prve pomoći u Zdravstvenom centru Negotin, hitno prebačen na odeljenje ortopedije niškog Kliničkog centra.

Prema prvim informacijama, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u trenutku kada je naišao voz, mladić se nalazio pored šina, gde je, kako se pretpostavlja ležao i, po svemu sudeći, nije primetio šinobus koji je po redovnom redu vožnje nailazio iz pravca Negotina. Za sada nije poznato šta je nesrećni mladić radio na pruzi, ali stanari obližnjih kuća kažu da su ga često viđali da prolazi kraj pruge.

- Videla sam da voz stoji na pruzi, mada pre toga nisam ništa čula. Kada su mi rekli koji je mladić povređen, setila sam se da sam ga letos viđala kako prolazi u blizini naše kuće i ide u pravcu pruge. Jednom sa ga zaustavila i pitala šta radi jer nam se već nekoliko puta dešavalo da nam obiju kuću. Samo mi se predstavio i ponudio da pogledam dokumenta - priča vlasnica obližnje kuće.

Ovo je druga saobraćajna nezgoda koja se u poslednjih dvadesetak dana dogodila na pruzi na području opštine Negotin. Krajem avgusta, u neposrednoj blizini železničke stanice Rajac, na neobezbeđenom pružnom prelazu smrtno je stradao dr Zlatko Dragić, lekar negotinskog Zdravstvenog centra, kada je u njegov džip dok je prelazio prugu udario voz.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.