Volonteri pravili dekupaž na drvetu, prodajući ga pomažu životinjama

Izvor: JužneVesti.com, 14.Nov.2019, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Volonteri pravili dekupaž na drvetu, prodajući ga pomažu životinjama

Slikama različitih ptičica, konja i lisice volonteri Zoo planeta ulepšali su komade drveta. Dekupaž sada niško udruženje prodaje, a prilog će, kako kažu, ići za pomoć životinjama koje su zbrinute u Zoo kutku u Kamenici.

Dekupaž se može kupiti u Zoo kutku ili se naručiti putem Instagram profila udruženja.

Dekupaž sličice koje su s' ljubavlju pripremali naši volonteri očekuju vas u Zoo Kutku. Sav prihod od ovih prelepih ukrasa namenjen je za zbrinute >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << životinje u Zoo kutku. Pored toga što ćete ulepšati svoj prostor ovim jedinstvenim suvenirom iz Zoo kutka znajte da ste svojim prihodom pomogli nekoj životinjici - kažu u Zoo planetu.

Za naručivanje putem Instagrama potrebno je poslati poruku sa imenom i prezimenom, adresom, brojem telefona i slikom željenog dekupaža.

Svaki ukras košta 200 dinara, a oni koji ga naruče putem interneta snose i troškove dostave.

Dekupaž sličice koje su s' ljubavlju pripremali naši volonteri očekuju vas u ZOO Kutku. Sav prihod od ovih prelepih ukrasa namenjen je za zbrinute životinje u ZOO kutku. Možete odabrati najomiljeniji ukras lično kod nas u kutku ili poručiti ovde preko instagrama slanjem poruke u DM/inbox a mi ćemo vam poslati poštom. Vrednost dekupaža je 200 dinara. Za poručivanje preko interneta: Ime i prezime Adresa Broj telefona i print screen slike Ptt troškove snosi poručilac. Pored toga što će te ulepšati svoj prostor ovim jedinstvenim suvenirom iz ZOO Kutka znaj te da ste svojim prihodom pomogli nekoj životinjici. Veliko hvala našoj dragoj @ankaaa__ na predivnim fotografijama 😊

A post shared by ZooPlanetNis (@zooplanetnis) on Nov 11, 2019 at 5:05pm PST

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.