Volonteri Indiga: Upoznajući druge upoznajemo sebe

Izvor: RadioCity.rs, 15.Nov.2015, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Volonteri "Indiga": Upoznajući druge upoznajemo sebe

Zahvaljujući programima koji uključuju omladinsku razmenu mladi mogu da putuju, upoznaju druge kulture, šire prijateljstva i izgrađuju se u duhu tolerancuije i razumevanja, a upoznajući druge, bolje upoznaju i sebe i svoju zemlju, što je još jedan od kvaliteta ovakvih razmena. 

Kako su se proveli u Švedskoj i Bosni i Hercegovini volonteri Grupe za decu i mlade "Indigo" i zašto svim mladima preporučuju da budu aktivniji i bave se volonterizmom saznajemo u Otvorenom radiju >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << za otvoreno društvo.

U emisiju nas uvode Petar Todorović i Tamara Simonović, a svoja iskustva sa putovanja podeliće sa nama njihovi volonteri koji su tokom oktobra boravili u Švedskoj i Bosni, družeći se i učeći sa svojim vršnjacima iz drugih evropskih zemalja. Svoja iskustva i impresije nam prenose Saša, Sadik, Jelena, Jana, Julija, Ema, Miljana i Nikola. 

Emisiju slušajte u ponedeljak 16. novembra od 5 popodne. Pridružite nam se i vi svojim sugestijama, pitanjima i konmentarima na društvenoj mreži Facebook. Sve što treba da uradite je da ukucate #otvoreniradio 999.
 
Otvoreni radio za otvoreno društvo podržao je Grad Niš, Uprava za kulturu.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.