Vojvodina iznenadila ŽFK Mašinac

Izvor: JužneVesti.com, 22.Feb.2020, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina iznenadila ŽFK Mašinac

Niške fudbalerke su loše otvorile prolećni deo Superlige, pošto su u Novom Sadu izgubile od Vojvodine sa 2:1. Mada je trener Mašinca Perica Krstić upozoravao da su njihovi rivali mladi, ali talentovani, poraz njegovog tima bio je veoma neočekivan, jer su Novosađanke pre ovog meča uspele da pobede svega dva puta u ovoj sezoni Superlige.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

NEOČEKIVAN PORAZ MAŠINCA OD VOJVODINE

Izvor: NTV.rs, 23.Feb.2020, 01:01

Fudbalerke Mašinca neočekivano su poražene u 12. kolu Superlige od ekipe Vojvodine rezultatom 2:1 (1:0). Domaće su vodile i 2:0, ali su Nišlijke uspele da u finišu ublaže poraz.. Vojvodina je iznenadila Mašinac, na premijeri prolećnog dela sezone, i zabeležila tek treću pobedu. Domaće su...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.