Voda iz Puža u čairskom parku za nedelju dana

Izvor: NiskeVesti.rs, 19.Jul.2016, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voda iz "Puža" u čairskom parku za nedelju dana

Česma “Puž” u čairskom parku, počeće da radi za najviše nedelju dana, potvrdili su u niškom vodovodu. Gradska opština Medijana postigla je dogovor sa JKP “Naissus” oko ponovnog aktiviranja česme.

Tokom dana bi trebalo da budu završeni radovi na prebacivanju česme na drugi sistem, sa fontanom na amfiteatru u parku "Čair".
“Trebaće nekoliko dana da se ispere mreža i za analize 3 uzorka, ali bi za nedelju dana najkasnije trebalo da poteče voda sa >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << česme”, kazali su u JKP “Naissus”.
Do sada je česma bila povezana na Dečiji centar, što je pravilo velike probleme, rekli su u opštini Medijana.
“Postojao je tu problem sa vodovodnim instalacijama koje su bile povezane na Dečiji kulturni centar i ogromni računi su stizali zbog kvarova na toj mreži, pa je u jednom trenutku račun iznosio 140.000 dinara”, kazao je Niškim Vestima predsednik GO Medijana Milan Krstić.

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.