Vlatko u subotu svira u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 05.Dec.2018, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlatko u subotu svira u Nišu

Čuveni makedonski gitarista Vlatko Stefanovski u subotu 8. decembra razmrdaće žice, ali i publiku u niškom Domu Vojske. Osim hitova iz perioda grupe Leb i sol, najavljeno je i da će publika moći da čuje i pesme sa novog albuma Stefanovskog – Mother tongue.

Na akustičnom koncertu gitarista će, prema najavama organizatora, odsvirati pesme sa albuma za koji kažu da sadrži 10 dragulja, koje je Stefanovski čuvao u duši 20 godina.

Muzika Makedonije >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je moj maternji jezik. Na albumu sviram tradicionalne melodije makedonskog folklora – rekao je Vlatko Stefanovski.

Pored pesama sa ovog albuma, sa repertoara neće izostati ni Čuvam noć od budnih, Jovano, Jovanke, Čukni vo drvo, Skopje, Gipsy song i druge poznate pesme.

Ulaznice se prodaju za 1.000 dinara, a mogu se kupiti na blagajni Doma Vojske, u Energy music shop-u u Klači, Vintage shop-u u Davidovoj, kao I u pivnicama Nemir i Ministarstvo.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.