Vlada predala prostor Elektronske industrije Gradu Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 20.Mar.2024, 19:29

Vlada predala prostor Elektronske industrije Gradu Nišu

Vlada Srbije prepustila je Gradu Nišu na upravljanje “dobar deo” zemljišta nekadašnje Elektrosnske industrije, rekao je gradski većnik zadužen za privredu Vladislav Marjanović i najavio da će prvi radovi na uređenju tog prostora početi za mesec dana jer Grad sada ima “odrešene ruke”.
Preduslov da Grad krene sa radovima na uređenju prostora nekadašnje EI, kako su ranije najavljivali, bio je da Vlada Srbije taj prostor prepusti Gradu Nišu. Gradski većnik zadužen za privredu i član Radne grupe za unapređenje poslovanja EI Vladislav Marjanović kaže da je “dobar deo zemljišta predat”.
Vlada je to već učinila. Čekamo još neke administrativne detalje i Grad će vrlo brzo, možda za mesec...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.