Više ulica i sela u Nišu i okolini sutra neće imati struju

Izvor: JužneVesti.com, 22.Nov.2022, 20:29

Više ulica i sela u Nišu i okolini sutra neće imati struju

Najduže će bez struje u sredu, 23. novembra, biti oni koji stanuju u delu Ulice Čarnojevića i Ibrovici, kao i u Gornjem Barbešu, saopštili su iz Elektrodistribucije Niš, a po nekoliko sati zbog radova će struja biti isključena i drugim selima i ulicama u Nišu i okolini.

Od 9 do 14 sati će struja biti isključena u delu Ulice Čarnojevića, a do 14:30 u Ibrovici, navode iz Elektrodistribucije, dok su isključenja u delu Gornjeg Barbeša planirana od 9 do 13:30.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<
Deo Klisure, Čečine i Rusne biće bez struje od 8 do 12 sati, od 9 do 11 delovi ulica Videna Jovanovića, Admirala Geprata, Bojana Mitrovića i Svrljiškog partizanskog odreda, a do 11:30 delovi ulica Dobričke i Šumatovačke 6 i 8.

Od 9 do 12 struju neće imati stanovnici Njegoševe, Negotinske, Gostivarske, Petra i Pavla Micića, Kuršumlijske, Goričke, Tetovske i Debarske, kao i deo Medoševca.

Deo Pukovca na isključenja treba da računa u periodu od 12 do 15 sati, a deo Ulice Devete Brigade 53 od 12:30 do 13 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.