Više od 36 miliona dinara za nove podzemne kontejnere u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 15.Mar.2024, 14:04

Više od 36 miliona dinara za nove podzemne kontejnere u Nišu

62 podzemna kontejnera za otpad niška JKP Mediana planira da plati 36.150.000 dinara, a firmu od koje će ih kupiti traži preko tendera. Nisu naveli gde planiraju da ih postave, već je istaknuto da će lokacije tek odrediti.
​​Prepuni kontejneri i male divlje deponije - neki su od problema na koje se Nišlije stalno žale i Južnim vestima preko aplikacije “Prijavi problem”.
Nakon što je februara raspisala javnu nabavku za 350 plastičnih kontejnera u vrednosti od oko 8 miliona dinara, Mediana sada nabavlja i 62 podzemna.
Traži da oni budu nepropusni kako ocedna tečnost ne bi dospevala u okolinu, da nadzemni deo bude od metala i otporan na koroziju, udarce, UV zrake...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.