Više niških ulica, naselja i sela u ponedeljak bez struje

Izvor: JužneVesti.com, 23.Apr.2023, 11:06

Više niških ulica, naselja i sela u ponedeljak bez struje

Zbog radova na elektroenergetskoj mreži, bez struje će u ponedeljak biti više niških ulica, naselja i sela, saopštavaju iz Elektrodistribucije. Isključenja se planiraju za period od 8:30 do 14 sati.

Stanari dela Bulevara Svetog Pantelejmova neće imati struju sutra od 8:30 do 10:30, a od 8:30 do 11:30 bez struje će biti deo Lalinca.

Takođe do 11:30, ali od 9 sati, struju neće imati deo naselja 9. maj, a prekid napajanja planiran je od 9 do 14 sati u delovima >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Malošišta, Čapljinca i Knežice.

Od 11 do 13 sati isključenja će biti u Borskoj, Bitoljskoj, Ulici Bore Đorđevića - Kokana, Begejskoj, 7. Sekretara Skoja, 9. maja, Despotovačkoj, Kičevskoj, Kraljevačkoj, Limskoj, Ulici Ozrenskih Partizana, kao i Palih boraca.

U to vreme prekidi su predviđeni i u Pećkoj, Posavskoj, Subotičkoj, Udarničkoj, Gnjilanskoj, Niškoj, Staroplaninskoj, Javorskoj, Fruškogorskoj, Gornjomatejevačkoj, 13. maja, Bečejskoj, Koparskoj, Lapovačkoj, Dunavskoj, Vinogradarskoj, Kameničkoj, Neretvljanskoj, kao i za deo Vinika i Kamenica.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.