Više niških ulica i naselja sutra bez struje, najavljena i isljučenja vode

Izvor: JužneVesti.com, 28.Jun.2023, 19:12

Više niških ulica i naselja sutra bez struje, najavljena i isljučenja vode

Zbog radova na elektroenergetskoj mreži, u Nišu će u četvrtak 29. juna, više ulica i naselja biti bez struje, saopštavaju iz Elektrodistribucije. Tokom dana će i radnici JKP Naissusa popravljati kvarove na 4 lokacije, zbog čega je najavljen i prekid u vodosnabdevanju.

Deo Donjeg Matejevca neće imati struju u periodu od 9 do 11 sati, kao i delovi ulica Pasterove, Rentgenove i Dragiše Cvetkovića u vremenu od 9 do 11 sati.

Od 10:30 do 12 sati delovi >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Pasi Poljane, Ledene Stene i Novog Niša neće imatu struju, a od 11 do 12:30 deo Gornjeg Matejevca.

Iz JKP Naissus najavljuju da će zbog intervencija u Ulici Blagoja Parovića doći do prekida vodosnabdevanja doći i u ulicama Branka Krsmanovića, Pariske komune i dela Bulevara Nemanjića.

Takođe, vodu neće imati ni stanovnici Ulice Vojvode Putnika od Apelacionog suda do gornjeg kružnog toka, ali i okolnih ulica, kažu iz niškog Vodovoda.

Planiraju se radovi u Niškoj Banji u Ulici Kraljevića Marka. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje u toj ulici, ali je moguć prekid i u okolnim ulicama. Takođe, radovi su planirani i na prostoru naselja Gornja Vrežina - kažu iz Vodovoda.

Svi prekidi vodosnabdevanja najavljeni su u periodu od 8 do 15 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.