Više niških ulica i naselja bez struje u ponedeljak

Izvor: JužneVesti.com, 10.Sep.2023, 13:33

Više niških ulica i naselja bez struje u ponedeljak

Zbog radova na elektroenergetskoj mreži, u ponedeljak 11. septembra više niških ulica, naselja i sela biće bez struje. Iz Elektrodistribucije kažu da su isključenja u planu u periodu od 8 do 20 sati.

Od 8 do 10 sati bez struje biće delovi ulica Trebinjske, Miloša Obilića i Milana Toplice, kažu iz EPS-a i dodaju da od 8 do 14 sati bez struje biti u Vukmanovu.

Od 8.30 do 10 sati planirana su iskuljučenja u delovima ulica Rudničke, Durmitorske i >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Goričke, dok do 12 sati bez struje biti stanovnici Žrtava Fašizma, Prolomske i Nikodija Stojanovića Tatka biti bez struje, dok stanovnici.

Iz Elektrodistribucije takođe kažu će od 9 do 10.30 bez struje biti u Radikinoj Bari, dok će od 9 do 11 sati struja biti isključena u delovima ulica Čemerničke, Ribarske, Široke Padine i Momčila Milovanovića.

Počevši od 9 sati bez struje će do 13 sati biti deo Sinđelićevog trga, dok do 14 sati to očekuje i stanovnike dela Bulevara Nemanjića.

U vremenu od 9 do 15 sati deo Šainovca biće bez struje, od 10 do 12 sati deo Sindikalnih stanova, dok će od 11 do 13 sati deo Daničićeve ulice biti bez struje. U vremenu od 11.30 do 12.30 planirana su isključenja u delovima ulica Majakovskog, Puškinove, Aleksandra Balića i Leonarda Da Vinčija - kažu iz Elektrodistribucije.

Od 11.30 do 13.30 isključenje je planirano u Ćelijama, dok će od 15 do 17 sati bez struje biti delovi ulica Hilandarskog metoha, Gabrovačke reke i Ljubomira Nikola.

Delovi ulica naselja Milka Protić i deo Donjeg Međurova bez struje biće od 16 do 18 sati, dok je poslednje isključenje planirano od 18 do 20 sati u Svetosavskoj, Mačvanskoj, Jeronimovoj ulici, kao i 7. jula.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.