Više niških sela, naselja i ulica neće imati struju u ponedeljak

Izvor: JužneVesti.com, 16.Jul.2023, 18:21

Više niških sela, naselja i ulica neće imati struju u ponedeljak

U delovima 7 niških sela, kao i u nekoliko naselja i ulica u Nišu su u ponedeljak, 17. jula, planirani radovi na elektroenergetskoj mreži, saopštili su iz Elektrodistribucije, a najduže će bez struje biti meštani Vukmanova, Grkinje i Sićeva, kao i oni koji stanuju u Preševskoj i Pasterovoj ulici i na Bulevaru svetog Pantelejmona.

Od 8 sati do 9:30 struju neće imati delovi ulica Njegoševe, Smederevske, Save Petkovića, Svetolika Rankovića i Dejana Mančića, a do 10 sati >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << će radnici biti u ulicama: Partizanskih kurira, Vase Smajevića, Kovanlučkoj, Španskih boraca, Belopalanačkoj, Ratka Sofijanića, Slovenskoj, Episkopskoj, Starca Vujadina, Babičkog odreda, Srđana Cvetkovića, Božidara Veljkovića i Jovana Apela.

Do 12 sati su radovi planirani u ulicama Braće Ignjatović, Mokranjčevoj i Stanoja Glavaša, a najduže će bez struje biti deo Vukmanova i Grkinje, od 8 do 14 sati.

Isključenja su planirana i u delu Sićeva od 8:30 do 13:30.

Bez struje će u vremenu od 9:00 do 10:00 biti deo Leskovika, u vremenu od 9:00 do 11:00 deo Gornje Vrežine, a od 9:00 do 14:00: delovi ulica Preševske, Pasterove (6) i Bulevara Sv Pantelejmona - navode iz EPS-a.

Deo Kamenice neće imati struju od 10:30 do 11:30, a do 12:30 su radovi planirani u ulicama Dušana Popovića, Kursuline, Svetopreobraženske, Palilulske, Božidarčeve, Stanoja Bunuševca, Episkopske, Avalske, Apelovca, Đorđa Krstića i Trga Nikole Dražića.

Planirani su i radovi u Vrelu od 11:30 do 12:30, a u Pasi Poljani od 18 sati do 19:30.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.