Više funkcionera nego igračaka na otvaranju mobilijara u Knjaževačkoj u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 24.Okt.2023, 18:28

Više funkcionera nego igračaka na otvaranju mobilijara u Knjaževačkoj u Nišu

Uz prisustvo funkcionera Opštine Pantelej i direktora Benetona, otvoren je, u utorak, 24. oktobra, dečiji mobilijar u Knjaževačkoj ulici u Nišu. Oni su tu priliku iskoristili da istaknu značaj investicije delu grada u kojem do sada nije bilo parkova, ali i da apeluju da građani vode računa o mobilijaru, jer je to “njihovo dvorište”.

Beneton donirao mobilijar, opština podlogu; foto: JV / N. Đ. Mobilijar koji čine vozić, tobogan, dve ljuljaške, i klackalica, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << koje će naknadno biti postavljeni, donarala je kompanija Beneton, a direktor Anotoniolo Đovani rekao je da su ovakva ulaganja indirektan način da budu bliži sa svojim zaposlenima, koji su, kako je rekao, deo ovog grada.

Pored predsednice Opštine Pantelej Nataše Stanković, otvaranju mobilijara prisustvovali su i predsednik Skupštine Opštine Pantelej Saša Novićević, njegov zamenik Srđan Nešić, gradski većnik Miodrag Đokić, kao i direktori JKP Mediana i Parking servisa Ivan Mihajlović i Dejan Dimitrijević, ali i ostali zaposleni u toj opštini.

Novi tobogan; foto: JV / N. Đ. Tom prilikom Nataša Stanković rekla je da su se potrudili da investiraju u podlogu, kako bi igralište bilo bezbedno za decu, ali i rekla da je ovaj međublokovski prostor, koji se nalazi između zgrada brojeva od 167 do 171, pogodan za dalja sređivanja. Ljuljaške i klackalice biće postavljene naknadno; foto: JV / N. Đ.

JKP Mediana i Parking servis urediće zelenilo i postaviti klupice i osvetljenje; foto: JV / N. Đ. U saradnji sa JKP Mediana i Parking servis, ističe Nataša Stanković, prostor će dodatno biti oplemenje zelenilom, dodatnim klupama i osvetljenjem.

Mi smo vodili računa da urbanističkim planom postavljamo mobilijare tako gde je predviđena parkovska površina. Ovde je još pre nekoliko godina trebalo da postavimo mobilijar, ali urbanističkim planom bilo je predviđeno da bude gradsko-građevinsko zemljište. Sada kada imamo čistu situaciju možemo oformiti parkovsku površinu, a u narednom periodu potrudićemo se da oplemenimo sve međublokovske prostore - rekla je Stanković.

Direktor Benetona rekao je da je mobilijar u Knjaževačkoj samo jedan od projekata na kojima sarađuju sa Gradom, te da im je glavni prioritet otvaranje vrtića u okviru njihove kompanije.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.