Virtuelna stvarnosti relaksacija?!

Izvor: RadioCity.rs, 28.Maj.2016, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Virtuelna stvarnosti relaksacija?!

Ovako biste mogli da se relaksirate na alphatone platformi uz pomoć virtual reality naočara i ugodnih ambijentalnih zvukova praćnih vođenom meditacijom. Ovaj program se sastoji od terapeutskih tehnika, koje se koriste za psihofizičku relaksaciju. Kurs vodi Nikola Roy Chaudhury, psiholog, sertifikovani trener autogenog treninga.
"Tokom obuke za trenera autogenog treninga došao sam na ideju da uz ovu tehniku iskoristim mogućnosti savremenih tehnologija ne bi li program učinio zanimljivijim >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << i praktičnijim. Tako smo kreirali multimedijani sadržaj koji se sastoji iz audio zapisa i virtual reality vizuelizacije.“ – Nikola Roy Chaudhury

Program se realizuje u Musicorn-u, muzičkom studiju za decu i roditelje. Namenjen je prevashodno u lečenju napetosti, strepnje, straha i psihosomatskih bolesti. Primenjuje se i radi postizanja bolje koncentracije i spremnosti za rad. Mentor u kreiranju muzičkog sadržaja za alphatone bila je muzikoterapeut Ivana Ilić.

„Interdisciplinarnost alphatona omogućiće nam neposredniji kontakt i rad sa roditeljima dece korisnika naših programa. A njihova uloga od ključnog je značaja za uspešnost svih programa koji su se do sada koristili, odnosno primeljivali u našem studiju.“ – Ivana Ilić
Individualni i grupni termini za pohađanje ovog kursa formiraće se u septembru.
Svoje mesto možete već sada rezervisati na sajtu alphatone.info.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.