Video: Paukom nepropisno preko pune linije

Izvor: JužneVesti.com, 26.Avg.2015, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Video: "Paukom" nepropisno preko pune linije

Nakon što je bezuspešno pokušao da pređe preko pune linije na Voždovoj ulici u centru Niša, vozač kamiona Parking-servisa problem je "rešio" uključivši rotaciona svetla.

Kako se vidi na video snimku nastalom u subotu uveče, "Pauk" je iz Davidove, odakle je jedino dozvoljeno da vozila skrenu desno, dao levi migavac i skrenuo na levo.

Nije prvi put da "pauk" u Davidovoj pokupi auto i ode levo preko pune linije, mada je te večeri jednom prilikom otišao i desno. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Zato sam i prišao da to snimim - kaže autor snimka.

U Parking servisu nisu želeli da komentarišu događaj.

Preduzimamo mere po Vašem obaveštenju na utvrđivanju činjenica o postojanju prekršaja u smislu člana 322. ZOBS. Zahvaljujemo se na pruženoj informaciji, jer je i naš interes bezbednost saobraćaja u gradu - kažu u Parking servisu.

Inače, pomenuti član Zakona o bezbednosti ne tiče se direktno odgovornosti, već isključivo definiše šta može biti dokaz za kršenje tog zakona.



Radim nedaleko odatle i mesecima sam tu parkirao svoj automobil. Pre nekoliko dana sam video da mi auta nema, a kasnije saznao da su ga odneli jer sam navodno nepropisno bio parkiran.

Iz Parking servisa su me uputili na policiju, ali su mi tamo rekli da ni njima nije potpuno jasno šta je bio problem. Navodno sam "ometao kolski put", a i na njihovim fotografijama se vidi da nije tako - kaže građanin.

U Parking servisu tvrde da je znak "P" bio postavljen nelegalno, odnosno da je označavao parking unutar dvorišta stambene zgrade.

To nije bio parking i znak je uklonjen - kažu u Parking servisu.

Kako je iz tog preduzeća saopšteno, parkiranje je dozvoljeno samo tamo gde su parking mesta "jasno obeležena" - na zemlji i uz propisan znak.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.