Vežbanje engleskog kroz priču o romanu Orkanski visovi

Izvor: JužneVesti.com, 06.Feb.2019, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vežbanje engleskog kroz priču o romanu "Orkanski visovi"

I ovog četvrtka u niškom Američkom kutku u Obrenovićevoj ulici biće održan besplatni čas konverzacije na engleskom jeziku, a tema će biti roman Emili Bronte Orkanski visovi.

Odlomci iz ovog romana, po kome je snimljen i kultni film, čitaće se 7. februara od 14:30.

Ovo je jedinstvena prilika da vežbate i svoje veštine čitanja i razumevanja teksta. Ova radionica se preporučuje studentima - poručuju iz Američkog kutka.

Vežba konverzacije traje sat vremena.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

U Američkom kutku konverzacijski čas engleskog na temu diverziteta

Izvor: JužneVesti.com, 07.Feb.2019, 10:03

Svi oni koji bi želeli da provežbaju engleski jezik, a pri tom prodiskutuju o diverzitetu uopšte, mogu to učiniti u četvrtak, 7. februara u niškom Američkom kutku, na konverzacijskom času engleskog...I ovog četvrtka, najavljuju u Američkom kutku, na času će prisutni dobiti članak na engleskom...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.