Veliko interesovanje građana za besplatne preglede u niškom Kliničkom centru

Izvor: JužneVesti.com, 20.Maj.2018, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veliko interesovanje građana za besplatne preglede u niškom Kliničkom centru

I ovog meseca, kako kažu u niškom Kliničkom centru, preventivni kardiološki pregledi, kao i provera holesterola u krvi i pregled kože, privukli su veliki broj građana. Samo do 16 sati, dodaju, obavljeno je skoro 700 pregleda.

Kolika je zainteresovanost građana bila za preglede na koje su mogli da dođu bez uputa, pa i zdravstvenih knjižica, kako kažu u Kliničkom centru, najbolje svedoči činjenica da je čekaonica nove zgrade ove zdravstvene ustanove bila puna.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<
Direktor ove zdravstvene ustanove Zoran Radovanović obećava da će se truditi da se sa besplatnim pregledima nastavi i ubuduće.

I ovog meseca, pokazalo se da je interesovanje Nišlija za proveru opšteg zdravstvenog stanja i dalje ogromno, a kao i ranije, većina građana kontrolisala je svoje zdravlje na gotovo svim punktovima. Trudićemo se da i nadalje, na ovaj način izađemo u susret svim građanima - rekao je Radovanović.

Nakon dijagnostičkih pregleda, pacijenti su se konsultovali sa lekarima specijalistima, a oni kod kojih su rezultati odstupali od normalnih vrednosti, upućivani su na dalje dijagnostičke procedure i lečenje.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

U KC Niš obavljeno blizu sedamsto pregleda

Izvor: Megafon.co, 20.Maj.2018

I ovog meseca, organizovani besplatni preventivni pregledi u niškom Kliničkom centru, privukli su veliki broj građana, te je u čekaonicama nove zgrade niškog Kliničkog centra, gde su obavlјani kardiloški pregledi, Klinike za kožne bolesti i Centra za medicinsku biohemiju, bilo na desetine...

Nastavak na Megafon.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.