Veliki koncert, bakljada i vatromet u centru Niša veče pred 100. rođendan Radničkog

Izvor: JužneVesti.com, 23.Apr.2023, 09:18

Veliki koncert, bakljada i vatromet u centru Niša veče pred 100. rođendan Radničkog

Uoči 100. rođendana Fudbalskog kluba Radnički, u centru Niša će večeras od 20 sati biti održan koncert na kom će nastupiti Gale iz Kerbera, Totalni klošari, Najda iz grupe Smak, Vudu Popaj, Fajting Sperou, DJ Fanki Džanki i DJ Ceka. Pored muzike, najvernije "meraklije" spremile su bakljadu, vatromet i mnoga druga iznenađenja kojima će ulepšati jubilarni rođendan svog voljenog kluba.

Dosad neviđeno u Nišu, ovako "meraklije" >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << najavljuju večerašnju proslavu veka Radničkog. Proslava značajnog jubileja koji sutra obeležava "Real sa Nišave" počinje večeras kod Tvrđave, najavio je Nenad Stojanović, aktivista i navijač Radničkog.

Ono što je do navijača, uradićemo. Nemamo privilegiju da slavimo i 200 godina, zato pozivam sve građane Niša da dođu, da ne žale i da čekaju 100 godina na ovu proslavu. Bitno je da svi dođu, nebitno je za koga navijaju, da vide istorijski trenutak. Nemamo drugi klub, ovo je klub koji je najznačajnija stvar koju Niš ima. Ove godine imamo dva velika jubileja, 100 godina Radničkog i tri veka Tvrđave i treba svi da se ujedinimo - kaže Stojanović.

Priliku da sa bine požele sve najlepše slavljeniku imaće Goran Šepa Gale iz Kerbera, Totalni klošari, Dejan Najdanović Najda iz grupe Smak, Vudu Popaj koji će posle 20 godina nastupiti u Nišu, Fajting Sperou, DJ Fanki Džanki i DJ Ceka.

Ovo nije centralna proslava navijača, dodaje Stojanović, biće još mnogo događaja ove godine, a večerašnji program traje od 20 sati do ponoći.

A post shared by Meraklije Niš (@meraklije1989nis)

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SPEKTAKULARNA PROSLAVA U NIŠU: Radnički obeležio 100 godina postojanja! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 24.Apr.2023, 00:07

Duga i bogata tradicija ‘Reala sa Nišave’! U predvečerje velikog jubileja FK Radnički, jednog veka postojanja kluba, na centralnom gradskom trgu u Nišu održan je veliki koncert na kojem su građani Niša i Meraklije, navijači Radničkog, proslavili stogodišnjicu svog kluba. Pred više hiljada...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.