Veći računi za grejanje već februara (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 23.Dec.2014, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veći računi za grejanje već februara (VIDEO)

Grejanje u Nišu će od 1. januara poskupeti zbog povećanja cene gasa koji Gradska toplana koristi kao energent. Usklađivanju cena grejanja pristupa se kada se cena energenata poveća za više od tri odsto.
Veće račune građani će dobiti već u februaru. Iako je od 1. novembra centralno grejanje bilo jeftinije zbog primene nove metodologije obračuna fiksnih i varijabilnih troškova, Gradsko veće je pre nekoliko dana usvojilo odluku o poskupljenju grejanja, jer je skočila cena >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << gasa.
Još jedna novina je to što će korisnici daljinskog grejanja jednako plaćati grejanje, bez obzira da li se radi o stambenom ili poslovnom prostoru.
Iz toplane podsećaju građane da do kraja decembra mogu po povoljnijim uslovima da izmire svoja dugovanja. U okviru ove akcije korisnici mogu zaostali dug da plate u više rata, a ukoliko izmire svoja dugovanja u celosti otpisaće im se kamata.

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.