Veče stand up improvizacije u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 16.Feb.2016, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veče stand up improvizacije u Nišu

Sada već prepoznatljiva trojka srpskih stand up komičara - Srđan Dinčić, Nesha Bridges i Aleksandar Perišić u Nišu će, 17. februara u 20 sati, imati svoje veče improvizacije gde će direktno na sceni smišljati fore i demonstrirati svoju duhovitost.

Komičari će improvizovati na sceni Doma vojske, a kako kažu organizatori ova forma stand up-a prvi put je izvedena na Televiziji “Comedy Central Extra” u emisiji “Stand up & more”.

Komedija improvizacije >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << ili improv predstavlja scensku formu u kojoj se većina ili ceo izvedeni materijal smišlja na samoj sceni tokom nastupa. To znači da se sve priče, dijalozi i akcije izvode bez prethodno pripremljenog materijala tako da komičari kroz različite igrice demonstriraju svoju duhovitost, kao i brzinu smišljanja fora i odgovora u datoj situaciji - kažu organizatori.

Prvo “Veče improvizacije” pomenuti komičari održali su krajem 2014. godine u Beogradu.

Karte po ceni od 350 dinara mogu se kupiti na blagajni Doma vosjke.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.