Veče operskih arija u Niškom simfonijskom

Izvor: JužneVesti.com, 04.Apr.2019, 08:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veče operskih arija u Niškom simfonijskom

Najpopularnije arije iz opera Verdija, Pučinija, Donicetija, Bizea, Ofenbaha i drugih kompozitora izvešće večeras od 20 sati u sali Niškog simfonijskog orkestra sopran Aleksandra Ristić i tenor Saša Arsenkov uz pratnju simfoničara.

Premijernim koncertom Niškog simfonijskog orkestra dirigovaće Juli Damianov iz Bugarske, a publiku očekuju poznate arije starih majstora opere.

Da li želite da provedete veče uz muziku ljubavi, priču o igri, radosti, nevinom osmehu, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << priču o čudesnom ljubavnom napitku koji rešava sve ovozemaljske probleme, a koju deli sa nama prelepa Adina ili želite možda da upoznate zavodničke sposobnosti Karmen i Grofa od Mantove? - poručuju iz Simfonijskog.

Karte za koncert se mogu kupiti na blagajni Niškog simfonijskog orkestra svakog radnog dana od 8 do 15 sati po ceni od 400 i 250 dinara za đake, studente i penzionere.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.