Vaterpolisti Naisa slavili u Zadru

Izvor: JužneVesti.com, 30.Sep.2019, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolisti Naisa slavili u Zadru

Prvi trijumf u Jadranskoj A2 ligi vaterpolisti niškog Naisa ostvarili su u drugom kolu na gostovanju u Hrvatskoj pošto su rezultatom 17:13 (4:3, 7:5, 3:3, 3:2) pobedili ekipu Zadra. Nakon pobede i poraza Nišlije su trenutno na četvrtom mestu na tabeli regionalne lige.

Niški vaterpolisti su u Zadru sve vreme vodili, a domaćin je pokušavao da stigne zaostatak. Sa dva gola centar Nišlija Aleksa Cvetković je vodio domaći tim, a pogađali su i Stjepanović i Vasić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Prava goleada viđena je u drugoj deonici koju je niški tim dobio sa 7:5. Golovima Tihomira Živića i Matije Miloševića ekipa Naisa je povela sa 6:3, a u ovoj četvrtini Uroš Vasić je pogađao tri puta, dok je Radovan Latinović bio dva puta precizan.

Treća četvrtina završena je rezultatom 3:3, a Zadar je uspeo da priđe na minus jedan (10:11).

Latinović i Matija Milošević su počeli poslednju četvrtinu i Nais je vodio sa 16:11. Domaćin nije uspeo da stigne zaostatak, pa su bodovi otišli u Niš.

Sa pobedom i porazom Nais zauzima četvrtu poziciju, a u narednom kolu dočekuje još jednu hrvatsku ekipu Medveščak.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.