Vaspitna uloga kamera - niška škola Stefan Nemanja ima ih 10 godina u učionicama

Izvor: JužneVesti.com, 15.Apr.2024, 10:37

"Vaspitna uloga kamera" - niška škola "Stefan Nemanja" ima ih 10 godina u učionicama

Da kamere u školskim učionicama ne pomažu samo u rešavanju problema nasilja među učenicima već i u nizu “bezazlenih” situacija poput onih kada dete izgubi novac ili zaboravi gde je ostavilo stvari, iskustvo je Osnovne škole “Stefan Nemanja” u Nišu koja već desetak godina ima video-nadzor u učionicama.
Šta mislite o kamerma u učionicama?; foto: Ljubica Jocić Dok jedna niška škola planira da postavi, a roditelji strahuju, direktorka Osnovne škole "Stefan Nemanja" Aleksandra Projović prenosi pozitivno iskustvo video-nadzora u školskim učionicama. Pre desetak godina škola je postavila kamere u većini učionica, a razlog je još tada bio - bezbednost dece.
Nismo postavili kamere da bismo...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.