VELIKA ZAPLENA INVESTICIONOG ZLATA

Izvor: NTV.rs, 26.Feb.2020, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKA ZAPLENA INVESTICIONOG ZLATA

Carinici su u ponedeljak 24. februara na prelazu Aerodrom Konstantin Veliki u Nišu
zaplenili investiciono zlato, čija je vrednost procenjena na preko milion i po dinara. Prekršaj je otkriven kada je pre ukrcavanja na let za Maltu detaljno pregledan 38-godišnji državljanin Mađarske, koji je prethodno tvrdio da nema ništa što bi trebalo prijaviti.
Ispostavilo se da to nije tačno, jer je u njegovom ručnom prtljagu pronađeno pet pločica investicionog zlata, ukupne težine 360 >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << grama, vrednih preko milion i po dinara. Kako je reč o stranom državljaninu sud je u hitnom postupku doneo presudu o oduzimanju neprijavljenog investicionog zlata, a putnik je i novčano kažnjen zbog učinjenog prekršaja.

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.