Uzbudljivo leto u Kupini!

Izvor: RadioCity.rs, 25.Jun.2015, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uzbudljivo leto u "Kupini"!

Letnji bioskop biće otvoren u četvrtak, 25. juna u 20.30h, u dvorištu Univerziteta, projekcijom filma "Kon-tiki", a redovan program počinje od 27. juna sa po dve projekcije dnevno u večernjim satima i trajaće do kraja avgusta.
Festivalom evropskog filma "Istok-zapad" u sredu, 24. juna, otpočelo je "Evropsko leto".
Tokom leta prikazivaće se filmovi evropskih kinematografija. Svakog dana u više termina biće emitovani filmovi po ciklusima raznih zemalja.
Festival "Istok-zapad", >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << u okviru kojeg će biti prikazani filmovi: "Mesto zvano dom", "Ostrvo tajni", Snežana: bajka za odrasle" i "Dva čađava dana", trajaće do 27. juna, a zatim su na celodnevnom progranmu norveški filmovi: "Kon-tiki", "Pioneer (Pionir), "I am yours" (Ja sam tvoj), "Victoria", "The Leverpool Goalie" (Golman Liverpula) i "Totally true love (Potpuno prava ljubav), koji će biti prikazivani od 27. juna do 4. jula. 

Program letnjeg bioskopa, kao i evropskih filmova, biće istaknut na sajtu "Kupina" bioskopa.
Ove nedelje očekuje nas i nastavak urnebesne komedije "Ted 2", kao i premijera naučno -fantastične akcije "Terminator-Genesis", koji će se prikazivati u 2D i 3D tehnologiji.
"Ted 2" Set Mekfarlan se vraća kao scenarista, reditelj i glas glavnog lika u filmu „Ted 2“, nastavku najveće hit komedije za odrasle svih vremena. Njemu se ponovo pridružuju glumac Mark Valberg i ko-scenaristi Alek Salkin i Velesli Vajld.


"Terminator-Genesis" Kad Džon Konor (Džejson Klark), vođa pokreta otpora ljudi, pošalje narednika Kajla Risa (Džeja Kortnija) nazad u 1984, da zaštiti Saru Konor (Emilija Klark) i odbrani budućnost, neočekivani sled događaja će napraviti pukotinu u vremenskom toku. Sada će se narednik Ris naći u novoj i nepoznatoj verziji prošlosti, gde će se susresti s neočekivanim saveznicima, uključujući i Čuvara (Arnold Švarceneger), opasnim novim neprijateljima i iznenađujućom novom misijom: da vrati budućnost u prethodno stanje…

Nastavak na RadioCity.rs...






Povezane vesti

Započnite leto u Naxi Oazi uz mnogobrojne besplatne sadržaje

Izvor: Kurir, 26.Jun.2015, 12:01

Svečano otvaranje 27.juna biće u znaku koncerta legendi domaće muzike Kikija Lesendrića i Pilota. Oni će tada premijerno izvesti svoj novi singl "Idi", ali i najveće hitove ove grupe..Naxi radio i ovog leta priprema pravo iznenađenje za sve sugrađane! Od 27. juna do 19. jula glavni atrijum Delta...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.