Uspešan vikend niških plivača sa invaliditetom

Izvor: JužneVesti.com, 23.Sep.2019, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uspešan vikend niških plivača sa invaliditetom

Na Međunarodnom takmičenju "Beograd open 2019", koje je i Prvenstvo Srbije, takmičari Plivačkog akademskog kluba za osobe sa invaliditetom Delfin iz Niša osvojili su 10 zlatnih medalja i po tri srebrne i bronzane. Plivač niškog Udruženja osoba sa invaliditetom Kišobran Nikola Ljubisavljević osvojio zlatnu i srebrnu medalju.

Nikola Ljubisavljević (u sredini) sa medaljom; foto: B. Lj.

Odlične rezultate ostvarili su plivači Delfina koji >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << imaju četiri državna prvaka u kategorijama 50 m i 100 m slobodnim stilom i 100 m leđno.

Pored Nemanje Tadića, koji je opet pokazao klasu, sjajno su otpllivali i Vuk Sakić, Vuk Jović i najmlađa Milica Dimitrijević, ali su i ostalih 10 plivača sa različitim invaliditetom doneli medalje u Niš - kaže trener Delfina Miljan Perović.

Plivač niškog Udruženja osoba sa invaliditetom Kišobran Nikola Ljubisavljević osvojio zlatnu i srebrnu medalju.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Niškim plivačima 18 medalja na državnom prvenstvu u Beogradu

Izvor: JUGpress.com, 23.Sep.2019

BEOGRAD..                  Na Medjunarodnom takmičenju „Beograd open 2019“ koje je bilo ujedno i Državno prvenstvo Srbije, plivači iz Plivačkog akademskog kluba “Delfin” sa invaliditetom iz Niša  osvojivši ukupno 18 medalja.  Plivači “Delfina” su se sa ovog takmičenja...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.