Uskoro konkurs za izbor direktora “Gorice”, “Nišstana” i Direkcije za prevoz

Izvor: JužneVesti.com, 12.Avg.2019, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro konkurs za izbor direktora “Gorice”, “Nišstana” i Direkcije za prevoz

Vršiocima dužnosti direktora - pogrebnog preduzeća Gorica, javnog preduzeća Nišstan i Direkcije za javni prevoz Niša, uskoro ističe jednogodišnji mandat, pa je Gradsko veće predložilo da se uskoro sprovede konkurs i izaberu rukovodioci ova tri niška preduzeća.

Nakon prošlog konkursa koji je bio "maratonski" i nakon kojeg su tri niška preduzeća dobila direktore u v. d. statusu, došlo je vreme da se izaberu novi.

Zoran Miljković imenovan >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << je za vršioca dužnosti Gorice, Miroljub Čupić Nišstana, a Milan Milić je postao v. d. direktora Direkcije za javni prevoz u oktobru prošle godine.

Kako je rečeno na Gradskom veću, oni na tim pozicijama ne mogu da budu duže od godinu dana, pa je usvojeno da uskoro bude raspisan konkurs za izbor direktora.

Odluku treba da potvrdi i niška Skupština, čija komisija će birati rukovodioce ovih preduzeća. Oglas će biti objavljen u Službenom glasniku i mora biti vidljiv u bar jednim dnevnim novinama, ali je zasad nepoznato kada će se to dogoditi.

Podsetimo, na prošlom konkursu za izbor direktora "iz tehničkih razloga" nisu izabrani direktori Gorice i Nišstana, preduzećima koja po koalicionom dogovoru navodno pripadaju SPS-u, kao ni Direkcije za javni prevoz, koje je u ingerenciji SNS.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.