Izvor: RTV 5, 02.Maj.2012, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uredjenje Novog Sela (video)

U Novom Selu se uredjuju parkovske površine sa novim mobilijarom za rekreaciju najmladjih, kao deo programa investicione izgradnje ovog dela niške Opštine Palilula.
"Ovo je šesti mobilijar na ovom području, uredjujemo i park, i ulicu Topličkih Partizanskih odreda, tako da će ovaj deo Novog Slea dobiti sasvim novi izgled", kaže predsednik Opštine Palilula Igor Novaković.
"To što je ovde trebalo da uredimo još neke lokacije, da izgradimo crkvu i pijacu, nismo mi krivi, zemljoradnička >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV 5 << zadruga u Novom Selu, sa kojom nismo uspeli da uspostavimo saradnju, ali, sve što smo obećali, biće sprovedeno, samo ćemo sada koristiti neke druge metode", kaže predsednik Skupštine Grada Niša, Mile Ilić.
Predsednik Opštine Palilula, Igor Novaković, istakao je da su značajne investicije u proteklom periodu bile izgradnja kolektora u Novom Selu, i povezivanje svih domaćinstava na jedinstveni vodovod, i da će ulaganje u komunalnu infrastrukturu i nadalje biti medju prioritetima u ovom delu Niša.

Nastavak na RTV 5...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV 5. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV 5. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.